Cautare

15081 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (5.95 secunde)
Desi nu este chiar o poveste de amor, cred ca nu va veti plictisi daca o cititi si dvs. Este de fapt o insiruire de inrebari despre ceea ce inseamna dragostea si mai ales demnitatea. ... Acele animale care sunt conduse in viata exclusiv de hormoni.
Liberalul Cristian David, membru in BPC al PNL, sustine ca, prin declaratiile denigratoare la adresa Guvernului Tariceanu, Gheorghe Flutur dovedeste ca "sufera de amnezie", astfel ca nu-si aminteste ca ideea restructurarii guvernamentale apartine premierului.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri la Cluj ca PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar social-democratii sa-si arate deschis sustinerea pentru Cabinetul II Tariceanu.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
Adrian NASTASE) Numele agentului rus Skripal ar putea sa ramana in istorie prin consecintele generate de incercarea de asasinare a sa.
Sorin Rosca Stanescu) Marcel Ciolacu, inainte de a fi ales presedinte plin al partidului, si-a asumat in mod public raspunderea pentru reusita motiunii de cenzura.
Salariatii care sufera un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului, in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu, pot cere despagubiri materiale si morale.
Vicepresedintele de marketing si vanzari al companiei Tarom, Sorin Georgescu, a declarat ca operatorul aerian nu poate sa aiba interline ticketing (intelegere comerciala intre companii aeriene individuale pentru a transporta pasagerii care calatoresc pe rute care necesita mai multi operatori aerieni n.r.) cu toate companiile, iar presedintele Comisiei IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni n.r.) din cadrul ANAT, Florin Tancu, vede rezolvarea problemei in aproximativ doi ani.
Piata imobiliara din Romania sufera o corectie, in ultima perioada, pentru ca are loc o omogenizare a preturilor, a declarat luni guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.
Un scenariu deloc irealist, dar provocator, este oferit de analistii de la PricewaterhouseCoopers (PwC), o firma furnizoare de servicii financiare, consultanta si expertiza tehnica, cu birou si la Strasbourg.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul un articol intitulat "Presa sufera de boala lui Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat public ca prognozele care indica un curs de 5 lei/euro daca se intampla "ceva in Grecia"
Sufera foarte mult acolo. Sper sa nu fim fricosi Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei. Nou-promovata spera sa profite de numeroasele absente cu care se confrunta echipa lui Nicolae Dica.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala. ... "Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a aratat tricourile realizate de mama micutei, Adela Antoniu.
Problema acestui dezechilibru este cunoscuta oamenilor, dupa cum o dovedeste zicala hipocratica, cu mii de ani in urma: "In timp ce unul moare de foame, o mie se ghiftuiesc pana crapa". ... Mai mult, in SUA, numarul diebeticilor va ajunge pana in anul 2050 la cifra de 100 de milioane.
Cum au ajuns romanii sa manance de trei ori mai mult decat media normala Cand e prea multa, sarea in bucate nu mai e nepretuita, ci daunatoare.
Hipocondria, cunoscuta popular ca ipohondrie, este o teama permanenta de a suferi de o boala grava. ... De exemplu, o persoana de genul acesta se teme de sunetele normale ale abdomenului in timpul digestiei, de transpiratie sau de petele naturale de pe piele, ca fiind semnele unei boli grave.
De mai bine de 10 ani, britanicii si americanii incearca se dezlege miracolul francez. Desi francezii au o dieta bogata in grasimi, unt, branza, carne, foie gras si toate deliciile grase pe care inima le cere, tot ei sunt cei care sufera cel mai putin de boli de inima.
In mod normal, cantitatea de sange prezenta in tubul digestiv este nesemnificativa si nu influenteaza rezultatul acestui test. De ce se face testul? Testul se efectueaza pentru diagnosticarea precoce a unor afectiuni intestinale sau a cancerului intestinului gros sau de rect.
Alzheimerul si cancerul sunt doar cateva dintre bolile provocate de substantele chimice din compozitia detergentului. ... Nu stiu ca, de fapt, "cumpara" Alzheimer si boli de piele, dupa cum au dovedit cele mai recente studii. Substantele chimice din de tergenti sunt absorbite de organism prin piele si caile respiratorii.
google-analytics.com